Selecteer een pagina

Sponsors

Als sponsor van de Stichting Purmerend Marktstad bent u een belangrijke vriend van onze organisatie en daarom willen wij u bedanken voor uw steun. Uw bijdrage is van onschatbare waarde en helpt ons om onze evenementen mogelijk te maken.

Als blijk van onze waardering willen wij u graag vermelden op onze website als officiële sponsor van de Stichting. Op deze manier kunnen wij uw bedrijf of organisatie in de schijnwerpers zetten en onze bezoekers laten zien welke waardevolle bijdrage u levert aan onze organisatie. De vermelding op onze website zal een blijvend teken van onze dankbaarheid zijn en zal bijdragen aan het versterken van uw reputatie als betrokken en verantwoordelijke sponsor.

Wij hechten veel waarde aan de relaties die wij opbouwen met onze sponsors en wij zullen er dan ook alles aan doen om uw betrokkenheid bij onze organisatie te ondersteunen en te bevorderen. 

Nogmaals willen wij u bedanken voor uw steun als sponsor van de Stichting en wij kijken uit naar een vruchtbare samenwerking in de toekomst. Samen kunnen wij het verschil maken en bijdragen aan nog mooiere evenementen Purmerend

Klik hier voor de mogelijkheden en meer informatie (pdf)