Selecteer een pagina
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Harddraverij

14 september 2023 @ 11:00 - 21:00

Kom naar de spectaculaire Harddraverij tijdens de Nazomerfeestweek in Purmerend! Dit grootschalige evenement, georganiseerd door de Harddraverij Stichting Prins Bernhard, vindt plaats op de Nieuwstraat en omliggende gebieden, waaronder de Schapenmarkt, Plantsoengracht en -straat. Het evenement duurt van 11:00 uur tot 21:00 uur.

De Harddraverij is een adembenemende paardenrace waarbij de beste paarden uit de regio strijden om de felbegeerde eerste plaats. Er is een geweldige sfeer en het evenement trekt veel enthousiaste bezoekers. Kom en juich de paarden en hun ruiters toe terwijl ze in volle galop de baan bestormen.

De Nieuwstraat wordt omgetoverd tot een ware renbaan, waar de spanning voelbaar is. Geniet van de snelheid, het vakmanschap van de jockeys en de kracht van de paarden. Het is een unieke ervaring die je niet wilt missen.

Voor verdere informatie en details over de Harddraverij verwijzen wij u graag naar de website van de Harddraverij Purmerend: https://www.harddraverijpurmerend.nl/. Hier vindt u alle benodigde informatie, zoals het programma, de deelnemende paarden en jockeys, en praktische details over het evenement.

Mis deze opwindende paardenrace niet tijdens de Nazomerfeestweek. Kom naar de Nieuwstraat en geniet van een dag vol adrenaline, spanning en snelheid. De Harddraverij belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor alle paardenliefhebbers en bezoekers. Wees erbij en voel de opwinding van de race!

Gegevens

Datum:
14 september 2023
Tijd:
11:00 - 21:00
Evenement Categorie:

Locatie

Nieuwstraat