Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Taptoe

14 september @ 20:00 - 22:00

Op zaterdag 14 september 2023 staat er een spectaculaire TAPTOE gepland tijdens de Nazomerfeestweek in Purmerend. Dit grootschalige evenement, georganiseerd door Stichting Purmerend Marktstad, vindt plaats op de Koemarkt. De TAPTOE inloop vanaf 19:30 uur en duurt tot 22:00 uur.

Tijdens de TAPTOE kun je genieten van optredens van maar liefst 5 blaasorkesten. Laat je betoveren door de muzikale klanken en indrukwekkende performances van deze getalenteerde bands. Het belooft een avond vol dynamiek en entertainment te worden.

De deelnemende blaasorkesten zijn:

  • VOLGEN NOG

Elk orkest brengt zijn unieke stijl en repertoire naar de TAPTOE, waardoor het een gevarieerde en boeiende avond wordt. Laat je meevoeren door de prachtige harmonieën en ritmes, en geniet van de visuele aspecten van de optredens.

De Koemarkt, gelegen binnen de calamiteitenroute, biedt de perfecte locatie voor dit grootschalige evenement. De sfeer zal bruisend zijn, met een enthousiast publiek dat vol verwachting uitkijkt naar de geweldige optredens.

Mis deze unieke TAPTOE niet tijdens de Nazomerfeestweek in Purmerend. Kom naar de Koemarkt tussen 19:30 uur en 22:00 uur en laat je betoveren door de prachtige klanken van de blaasorkesten. Het wordt een avond vol muzikaal spektakel en entertainment.

RTV Purmerend is LIVE bij de taptoe om 20:00 uur KPN 1390 / ZIGGO 34 / DELTA 12

 

Gegevens

Datum:
14 september
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:

Locatie

Koemarkt