Selecteer een pagina
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Steenwerpen

17 september 2023 @ 12:00 - 17:00

Op zondag 17 september 2023 vindt het spannende evenement Steenwerpen plaats tijdens de Nazomerfeestweek in Purmerend. Dit evenement wordt georganiseerd door Stichting Purmerend Marktstad en vindt plaats op de Koemarkt. De wedstrijden beginnen om 12:00 uur en duren tot 17:00 uur.

Steenwerpen is een competitieve sport waarbij verschillende teams tegen elkaar strijden. Het doel is om met een steen een dobbelsteen van een paaltje af te werpen en zoveel mogelijk punten te scoren. Het vereist behendigheid, precisie en strategisch denken om de steen op de juiste plek te werpen en de hoogste score te behalen.

De Koemarkt is de ideale locatie voor dit evenement, met voldoende ruimte voor deelnemers en toeschouwers. De sfeer zal bruisend zijn, met teams die hun uiterste best doen om de beste resultaten neer te zetten en supporters die hen aanmoedigen.

Of je nu zelf wilt deelnemen aan de competitie of gewoon wilt genieten van de sportieve sfeer, Steenwerpen biedt een geweldige middag vol plezier en spanning. Bewonder de behendigheid van de deelnemers en juich ze toe terwijl ze hun beste worpen doen.

Mis dit spannende evenement tijdens de Nazomerfeestweek niet. Kom naar de Koemarkt tussen 12:00 uur en 17:00 uur en beleef een dag vol sportieve competitie en gezelligheid. Steenwerpen belooft een fantastische ervaring te worden voor de deelnemers en toeschouwers.

Gegevens

Datum:
17 september 2023
Tijd:
12:00 - 17:00
Evenement Categorie: