Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Concert aan/in de Herengracht

15 september @ 12:00 - 13:30

Op zondag 15 september 2024 kun je genieten van een betoverend concert aan/in de Herengracht tijdens de Nazomerfeestweek in Purmerend. Dit intieme evenement, georganiseerd door Stichting Purmerend Marktstad, vindt plaats op de Herengracht / Nieuwe Herengracht. Het concert begint om 12:00 uur.

Stel je voor: een ponton midden in het water van de prachtige Herengracht, omringd door historische gebouwen en een schilderachtig decor. Op dit ponton zullen getalenteerde muzikanten met viool en cello een licht klassiek concert verzorgen. Laat je betoveren door de harmonieën en melodieën terwijl de klanken zich verspreiden over het water en de omliggende omgeving.

Dit unieke concert biedt een intieme en serene ervaring, waarbij de muziek harmonieus samensmelt met de omgeving. Het is een moment om te ontspannen, te genieten van de muziek en te worden meegesleept door de prachtige uitvoeringen.

De Herengracht en Nieuwe Herengracht vormen de perfecte setting voor dit bijzondere concert. De locatie ademt geschiedenis en schoonheid, waardoor de muziek nog meer tot zijn recht komt. Neem plaats aan de kade, laat de muziek je ziel raken en geniet van de unieke sfeer die dit concert met zich meebrengt.

Mis dit unieke concert aan/in de Herengracht niet tijdens de Nazomerfeestweek. Kom naar de Herengracht / Nieuwe Herengracht tussen 12:00 uur en 13:30 uur en laat je meevoeren door de prachtige klanken van de viool en cello. Het belooft anderhalf uur vol rust en muzikale betovering te worden voor alle liefhebbers van licht klassieke muziek.

Gegevens

Datum:
15 september
Tijd:
12:00 - 13:30
Evenement Categorie:

Organisator

Stichting Purmerend Marktstad

Locatie

Herengracht